Reumatologie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Google translate
Rechercher
 
 

Résultats par :
 


Rechercher Recherche avancée

Derniers sujets
» Consultatie homeopata prin telemedicină
Homeopatie stiintifica EmptyJeu Mai 07, 2020 3:33 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» coxartroza la o batrana
Homeopatie stiintifica EmptyLun Fév 03, 2020 2:23 am par Vlad

» Programari prin mail
Homeopatie stiintifica EmptyDim Juin 16, 2019 6:59 pm par Vlad

» Hernie de disc recomandari
Homeopatie stiintifica EmptyMer Mai 08, 2019 9:02 pm par Hodobog

» acupunctura pentru spondiloza
Homeopatie stiintifica EmptyVen Fév 08, 2019 4:51 pm par Restian

» Boron un oligoelement util in osteoporoza
Homeopatie stiintifica EmptyJeu Déc 13, 2018 1:57 am par Mihai

»  Spondiloza cervicala cu senzatie de frig
Homeopatie stiintifica EmptySam Aoû 11, 2018 11:33 pm par Restian

» Infectia streptococcica si infectia herpetica relatii ?
Homeopatie stiintifica EmptyVen Juil 06, 2018 11:38 pm par Mihai

» Homeopatie clasica
Homeopatie stiintifica EmptyVen Avr 27, 2018 10:25 pm par Elena

Acupuncture homéopathie rendez-vous
Homeopatie acupunctura
[Valid RSS]
W3C
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Yahoo

Homeopatie stiintifica Addtomyyahoo4Homeopatie stiintifica

Aller en bas

04072010

Message 

Homeopatie stiintifica Empty Homeopatie stiintifica
Medicamente homeopate cu efect anticancerigen

Prestigioasa publicatie Jurnal International de Oncologie publica in februarie 2010 rezultatele unui studio in vitro privind efectul anticancerigen a 4 medicamente homeopate : Thuya, Phytolacca, Conium si Carcinosinum pe doua linii celulare de adenocarcinom MCF-7 si MDA-MB-231 .
Autori studiului sunt Moshe Frenkel, Bal Mukund Mishra, Subrata Sen, Peiying Yang, Alison Pawlus, Luis Vence, Aimee Leblanc, Lorenzo Cohen, Pratip Banerji, Prasanta Banerji
Affiliations: Integrative Medicine Program-Unit 145, The University of Texas M.D. Anderson Cancer Center, Houston, TX 77030-4009, USA. .il
Cele 4 remedii homepate Thuya, Phytolacca, Conium si Carcinosinum in dilutii inalte testate, au avut un efect citotoxic pe liniile celulare de adenocarcinom MCF-7 si MDA-MB-231 si efect apoptotic .
E vorba de un studiu in vitro efectuat de cercetatori in oncologia genetica ai Universitatii Texas, iar publicatia Journal International of Oncology este pe departe cea mai exigenta revista stiintifica in domeniul oncologiei .
Aici este si linkul spre revista :

http://www*spandidos-publications.com/ijo/36/2/395

Laureat Nobel contribuie la intelegerea stiintifică a homeopatiei

Intr-un studiu recent profesorul Luc Montagnier, un virusolog francez care a descoperit HIV şi care a castigat Premiul Nobel în 2008, impreuna cu echipa a raportat rezultatele unei serii de experimente riguroase de investigare a proprietătilor electromagnetice de probe biologice extrem de diluate, adica dilutii homeopate .
Studiul demonstrează că unele secvenţe de ADN-ul bacterian sunt capabili de a induce unde electromagnetice la dilutii mari apoase. Aceasta pare a fi un fenomen de rezonanţă declanşate de spectrul undelor electromagnetice de frecvenţă foarte joasă. Cercetatorii au folosit soluţii apoase care s-au agitat s-au facut dilutii seriale (Cercetatorii au observat ca soluţii ce au fost puternic agitate pot genera semnale). Cu alte cuvinte potenţele homeopate, deşi cuvantul homeopatie nueste menţionat în articol.
Cercetatorii au descoperit ca bacteriile patogene şi viruşi arata o semnatura distincta electromagnetice la diluţii variind de la 10 ^ -5 - 10 ^ -12 (corespunzând la 5D la 12d) şi că mici fragmente de ADN (responsabil de patogenitate) au fost exclusiv raspunzătoare pentru semnal electromagnetice . Cercetatorii au remarcat faptul că, de asemenea, un experiment a constatat efecte semnificative de la diluţii fel de mare ca 10 ^ -18 (echivalent cu 18D).
Semnatura electromagnetica s-a schimbat in functie de nivelul de diluare, si a fost afectată de concentraţia iniţială, ramanand chiar si după ce fragmente de ADN ramase au fost distruse de agenti chimici.
Ei au observat că semnalul electromagnetic a fost perturbat/ deteriorat prin metoda de încalzire sau de îngheţare a probei.
De asemenea, un efect de eco-talk a fost găsit în care o proba negativa inhiba semnal pozitiv într-un alt esantion, daca acestea sunt lasate impreuna peste noapte într-un recipient ecranat.
Cercetatorii propun ca solutiile apoasa sunt specifice nanostructuri în timpul procesului de dilutie si sunt responsabile pentru efectele electromagnetice masurate.
Cercetatorii au descoperit de asemenea, aceleasi semnale electromagnetice în plasma si în ADN-ul extras din plasma pacientilor care sufera de boala Alzheimer, boala Parkinson, scleroza multipla, si poliartrita reumatoida.
Acest studiu este o contributie importanta la baza de probe în crestere în cercetare fundamentala cu relevanţa directa pentru homeopatie.

http://www*homeopathyeurope.org/nobel-prize-winner-reports-effects-of-homeopathic-dilutions


Fizica moderna adduce informatii pretioase privind intelegerea medicamentului homeopat .

Louis Rey ( Elvetia ) publica rezultatele studiului “ Thermoluminescence in Ultra-High Dilution Research “ .
In aceasta cercetare fundamentala de inalt nivel stiintific s-au folosit solutii diluate de clorura de sodiu de 10 -30 au fost iradiate cu raze X si raze Y la 77 K ( - 196 grade Celsius ), apoi progresiv reincalzite la temperature camerei .
Termoluminescenta lor a fost studiata in aceasta faza si s-a constatat ca, in pofida dilutiei lor dincolo de numarul lui Avogadro, lumina emisa era specifica sarurilor originare initial .

Louis Rey – Thermoluminescence of ultra-high dilutions of lithium chloride and sodium chloride - PHYSICA A STATISTICAL MECANICS AND ITS APPLICATIONS, vol 323, 15 May 2003, pp 67-74 .
Adica prin metoda termoluminiscentei s-a evidentiat faptul ca exista diferente intre spectrograma apei pure si spectrograma ape ice continea cloura de sodium la un nivel de concentratie mult sub numarul lui Avogadro ( 10 -30 ), adica nu mai esista materie, ci doar informatie despre clorura de sodiu .

Results: Thermoluminescence patterns of C15 LiCl in D2O, C15 D2O, and D2O were similar. The average thermoluminescence intensity of C15 LiCl in D2O tended to be less than C15 D2O when tests were performed shortly after preparation of the substances and with short storage time between irradiation and recording of thermoluminescence. Thermoluminescence of D2O was significantly lower than from C15 D2O, particularly when the time between irradiation and recording was increased.
Conclusion: The nature of the phenomena here described still remains unexplained. Nevertheless, data suggest that thermoluminescence might be developed into a promising tool to study homeopathically prepared ultra- high dilutions.
Abstract
http://www*liebertonline.com/doi/abs/10.1089/acm.2006.12.437


Bolile cronice reprezinta etape avansate in evolutia bolilor acute .
Astfel o infectie acuta cum ar fi cea amigdaliana trece de la stadiul acut de inflamatie la cel cronic caracterizat prin leziuni de fibrozare, de transformare a tesutului conjunctiv elasic in fibros .
Link sters admin
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin

Mesaje : 176
Puncte : 322
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/03/2010
Varsta : 60
Localizare : Belgique

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Homeopatie stiintifica :: Commentaires

Dr Ioan Dumitrescu

Message le Dim Juil 04, 2010 9:59 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Link sters admin

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum